כאב/בצד/שמאל של הירך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

27/09/2022 | 23:01 | מאת: מירי

שנה טובה בת 65 מזה 5 שנים כאב בצד שמאל של הירך.עשיתי כבר 4 mri ולא מוצאים את הבעיה .הכאב הוא קבוע מתגבר בפעילות.אין שחיקת סחוס.הכל למעשה תקין אם כי בבדיקה הראשונה נמצא בצקת בשריר אילאופסואס. מה עושים ???? תודה מראש

צהריים טובים אני מבין שעברת בירור מלא על כאבים סביב מפרק הירך . הייתי מחפש מקור אחר לכאב - גב עצבי אחר . נזקקת לבדיקת אורטופד מומחה להערכה למקור הכאב . נדיר מאד כאב שנובע מהירך ללא ממצא מכוון ההדמייה של mri בברכה דר שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך