כאב ברך שמאל לאחר מאמץ

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

12/09/2022 | 16:08 | מאת: רונה

שלום, לפני כשבועייםנשענתי על ברך שמאל והרגשתי אי נוחות וכאב.הנחתי שיעבור. מאז כאב בצידי הברך....כשכל ישיבה ובמיוחד קימה הכאיבה .מאתמול לאחר ישיבה לא מסוגלת ללכת.אין בעיה בדריכה אלא כאב של שליש מעל ומתחת לברך. נעזרת בהליכון וקביים.קימים כאבים כל העת. נגשתי למיון טראומה..ללא ממצא טראומטי גרמי. הרגל נחבשה ונשלחתי עם ברקסין לדרכי. מה ניתן לעשות? תודה

ערב טוב , על פניו כנראה שאין שבר ומדובר בפגיעה ברקמה רכה , יכולה להיות פגיעה במניסקוס , סחוס , מתיחה של רצועה או אחר. הטיפול הראשוני כולל מנוחה , נוגדי דלקת , ופיסיוטרפיה , במידה ויש החמרה ממליץ בדיקת אורטופד מומחה , ובמידת הצורך ניתן לבצע הדמייה מתקדמת ( MRI US ) בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך