נפילה על הברכיים עם דלקת מפרקים

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

09/09/2022 | 16:28 | מאת: ציפי

בת 41 עם דלקת מפרקים בברכיים. אתמול החלקתי בבית על משהו רטוב ונפלתי על 2 הברכיים שגם ככה יש לי בהן דלקת מפרקים 🙈 בדרך כלל יש לי כאבים כשקמה ויושבת או כשמיישרת רגל. היום זה כואב יותר בגלל המכה. הברכיים השרירים מעל וגם הגב התחתון קצת. כואב ביישור וכיפוף הרגל וקימה וישיבה. האם זה נורמלי אחרי נפילה כזאת וזה אמור להשתפר הכאב או שאולי יש יותר נזק? לא רואה אודם או נפיחות

כמו כל חבלה יש כאבים מיידיים שהם בפרופורציה לחבלה , במידה ויש כאבים מעבר , חוסר יכולת לדרוך או כאב מחמיר ויוצא מפרופורציה ממליץ פניה למוקד חירום או מיון או בדירת רופא בברכה

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך