תוצאות MRI - כאבים בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

12/08/2022 | 08:43 | מאת: אייל

שלום ד"ר, אמא שלי בת 66, בצילום MRI התגלה שבר אי ספיקה בקונדיל הפמורלי מדיאלי וקרעים במינסקוסים האם מומלץ לעבור ניתוח? אני חושש שתהיה לה החלמה איטית וקשה אם תעבור ניתוח. האם יש פתרון יעיל יותר? אשמח לקבל את חוות דעתך אוכל לצרף את הממצאים בקובץ אם תרצה . תודה רבה על העזרה.

היי שבר אי ספיקה בברך יכול להתפתח לשני כיוונים - החלמה או קריסה עם פגיעה בסחוס. כאשר נוצרת הקריסה הטיפול היעיל ביותר הינו ניתוח החלפה חלקית או מלאה של הברך . תלוי במצב המדורים האחרים בברך . בברכה דר שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך