התיעצות..................

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

12/07/2022 | 13:33 | מאת: דנה

היו לי כאבים חזקים בברך לפני יותר משנה.עשיתי mri והתוצאות היו שינויים ניווניים קרע במיניסקוס וציסטה גלגליונית שגרמה גם לנפיחות. הוצעו לי זריקות אלירוניות ואפילו ניתוח אך אני לעומת זאת התמדתי בחדר כושר עם תרגילי כח לרגלים וראה זה פלא הכל עבר.אך אני עדין מרגישה את הברך אבל ממש בקטנה.רוצה לשאול האם לדעתך צריכה להיות במעקב וזאת בגלל הציסטה הגלגליונית שהובחנה או לצאת מנקודת הנחה שהכל בסדר.לא מוגבלת בכלום אני מעל 70.

שמח לשמוע שיש שיפור ניכר אם אין כאבים או לקליניקה אין ממש צורך המעקב תהיי מודעת למצבה דל הברך ובמידה ותהיה החמרה את יכולה לפנות לרופא בברכה דר נמרוד שניר

18/07/2022 | 15:57 | מאת: dor

דרושים לעבודה בהזנת תוכן, וקלדנות, מדובר על עבודת מזכירות קלה שאפשר לעבוד בה גם מהבית, קורות חיים נא לשלוח באימייל [email protected]

ערב טוב במידה ובאמת מדובר בציסטה ג גליונות תגובתית לקרע במניסקוס או שחיקה אזי אין צורך במעקב צמוד וזאת כמובן ללא קליניקה , אך אם יש חשש לאחר ממליץ בדיקת אורטופד מומחה בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך