זריקת PRP לשחיקת סחוס בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

04/07/2022 | 12:17 | מאת: טלי

שלום, לאמי יש שחיקת סחוס בברכיים. היא עשתה טיפול פיזיותרפיה, וגם קיבלה זריקת סטרואידים והנ"ל לא עזרו להפחתת הכאב שלה. הציעו לה לנסות זריקת PRP לברך. האם זה יכול להועיל להפחתת הfאב

צהריים טובים טיפול ב prp הינו טיפול נלווה לטיפול השמרני בפגיעות בברך , יש לזכור שכאשר יש פגיעה מאד משמעותית בסחוס הברך יעילות הטיפול שמרני יורד וכך גם לגבי הטיפול ב prp. ממליץ יעוץ מומחה מפרקים בברכה דר נמרוד שניר אורטופד מומחה מנהל היחידה למפרקים ברך וירך מומחה ברך וירך

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך