לימפומה וכאבים ברגליים

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

18/06/2022 | 17:44 | מאת: קובי

ד"ר שלום רב אני בן 61 מגיל 23 מאובחן במחלה סרטנית כרונית בלימפומה של העור סוג-T בתקופה האחרונה כואב לי הרגליים הברכיים (לא מהסדקים והיובש בכפלים) *האם ידוע לך על קשר בין לימפומה-T לכאבים ברגליים ? *האם ידוע ברפואה על קשר בין המחלה לבעיות פנימיות והשפעה בעצם, בגידים ? ד"ר תודה רבה בברכה

ערב טוב איני מכיר קשר ישיר בין ליפו ה של העור לבין מחלת מפרקים , אך יכולים להיות דברים במקביל ללא קשר אחד לשני ממליץ להיבדק עי אורתופד מומחה ועל פי זה להמשיך . בברכה דר שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך