נפיחות והגבלת תנועה לאחר מעידה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

02/06/2022 | 13:52 | מאת: ליטל

שלום רב, בת 32, לפני כ3 חודשים עברתי ניתוח הטרייה במיניסקוס ברך שמאל. לפני יומיים מעדתי בעבודה (גן ילדים) הברך התמלאה נוזלים תוך דקות+נפיחות גדולה ב4 ראשי מעל הברך,פניתי למרפאת טראומה והצילום הראה שאין שברים.. הרופא שבדק אמר שהברך מלאה נוזלים וה4 ראשי מתוח נפוח ומתוח מאוד.. אתמול ראיתי שטף דם קטן בצד הברך.. יש הגבלה בתנועה וכאבים גם בזמן מנוחה.. האם יכול להיות קרע בשריר? עליי לחזור לאורתופד המנתח או שזה לא משנה מי יבדוק? תודה מראש

ממליץ לחזור למנתח או אם לא זמין לאורטופד ברך בהקדם לדון באפשרויות טיפוליות בינתים - קירור מקומי חבישה אלסטית רגל מורמת והפעלה עדינה בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך