פיענוח תוצאות US של שתי הברכיים

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

17/05/2022 | 23:25 | מאת: לי

שלום, אשמח להבין מה אומרות תוצאות US של שתי הברכיים: שינויים אוסטאו-כונדרוטיים ב-patella וב-intercondylaris fossa דו"צ. היצרות של המרווחים הפרקיים דו"צ. מדובר באישה בת 74 אשר סובלת מכאבי ברכיים כבר זמן רב, הכאב מקשה על הליכה. מה דרכי טיפול שקיימים כיום? תודה.

על פניו ה us מתאר נזק סחוסי בברך למרות שזו אינה בדיקת הבחירה להערכת נזק לסחוסי הברך. ממליץ השלמת בדיקה עי אורטופד מומחה , וביצוע צילום ברכיים בעמידה ב 3 זווית . בברכה דר נמרוד שניר מנהל היחידה להחלפת מפרקים ( ברך וירך ) , ביהח איכילוב , תל אביב

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך