כאב עז וחוסר יכולת ללכת בשל נפילה על הירך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

14/04/2022 | 12:44 | מאת: רז

שלום רב, אני בת 73, לפני כעשרה ימים בעת ישיבה על קצה המיטה, נפלתי לרצפה על ירך ימין, מאז אני סובלת מכאבים עזים כשאני בתנועה, ובעצם לא יכולה ללכת בלי הליכון. ביצעתי רנטגן ונאמר לי שאין שברים וזו מכה יבשה ומה שנותר זה לנוח, הבעיה היא שהכאבים עזים יותר משבוע שעבר כשאני בתנועה והתנועה מוגבלת עוד יותר! זה הגיוני וסביר או שדורש עוד בדיקה? מה עשויה להיות הבעיה מהתיאור? קרע ברצועה/בשריר? תודה רבה.

ממליץ בדיקה חוזרת עם צילום רנטגן עדכני בברכה דר נמרוד שניר מומחה ברך וירך החלפות מפרקים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפת מפרקים ברך וירך מרכז רפואי תל אביב

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך