מים בברך רגל נפוחה.

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

26/02/2022 | 08:07 | מאת: שי.

שלום אימי בת 90 סובלת מיתר לחץ דם גבוה וגם לוקחת כדורים של מדללי דם ויש לה שחיקת סחוס ברגליים אין לה סחוסים בעיות ברכיים שנים רבות בשבוע האחרון התנפח לה למטה הרגל בצד ימין אין כאב אבל נוזל מים מהרגל ( אולי גן ממכה מהכסא הניייד?) מה עושים עם הרגל ככה נפוחה ונוזל מים? אשמח חהכוונה ותשובה תודה

בוקר טוב נפיחות בשוק וקרסול יכולה לנבוע ממספר רב של גורמים . בצקת ללא כאבים בגיל 90 כדאי להראות לרופא המשפחה . בינתיים להרים הרגל , חבישה אלסטית או גרב אלסטית , ולוודא כי אין סימני זיהום. בברכה דר נמרוד שניר

26/02/2022 | 18:31 | מאת: שי

שלום לרופא ידוע שיש בעיית בצקת וגם קיבלה תרופה בשם פוזיד , השאלה אם זה מסוכן? ואם זה עובר? תודה

26/02/2022 | 18:57 | מאת: אור

התייעצתי שוב עם רופא ואמר לי שכנראה כדור האמלו של הלחץ דם גורם לזה ולבקש תחליף של כדור אחר. ובגלל זה הבצקת ויוצא מים האם זה כך? והוא לתת לה את הכדור פוזיד.

ערב טוב נ נשמע מאד הגיוני בכל מקרה רגל למעלה וגרב אלסטית תעזור

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך