כאבי ברכיים וגב תחתון

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

23/02/2022 | 00:09 | מאת: מורן

שלום אני בת 35 סובלת שנים מכאבי גב תחתון שהולכים וחוזרים, לאחרונה התחילו לכאוב לי הברכיים שאף פעם לא כאבו ואני מרגישה לפעמים נימול בכפות רגליים, האורטופד שלח אותי לצילום רנטגן לגב התחתון הצילום הראה שיש היצרות מרווח בין חולייתי L5-S1, וגם עשה רנטגן לברכיים והצילום ברכיים היה תקין, הרופא אמר שהכאבים בברכיים מוקרנים מהגב התחתון, שלח אותי לפיזותרפיה והתור עוד הרבה זמן, הרופא אמר לי לעשות חימום לגב ולברכיים, עשיתי חימום לברכיים והמצב החמיר, הכאבים התגברו והתפשטו לי לירך, למותניים לחזה ולבטן ולתבור ואני מרגישה דקירות וצריבות באזורים אלה. האם זה נורמלי? החימום עשה יותר גרוע, זה לא אמור לעזור?

על פניו נראה כי מקור הכאב המפושט הוא לא מהברך. חשוב לפנות לרופא משפחה להשלמת הבירור . בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך