תוצאות בדיקת אולטראסאונד ברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

15/02/2022 | 21:31 | מאת: ישראל

שלום אודה לפענוח תוצאות אולטראסאונד של הברך. גילי 67 ואני סובל מכאב חזק שמופיע לעיתים בשכיבה ובהליכה בעיקר בצדו הפנימי של הברך. "מדור פנימי של הברך כוללmcl הודגם מעובה ולא הומוגני." שאר הפרמטרים תקינים. תודה

צהריים טובים כאבים באספקט פנימי של הדרך בגילך מתאים לפגיעה במניסקוס או סחוס לרוב , לעיתים לשילוב של השניים ויתכן גם פגיעה. עצם התת סחוסית. אולטראסאונד אינה בדיקת הבחירה להדמיה של קרע במניסקוס או פגיעה בסחוס. יש להשלים בדיקת אורטופד צילום בעמידה ובמידת הצורך ניתן לשקול ביצוע mri ברך בברכה דר נמרוד שניר אורתופד מומחה ברך וירך

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך