מיפוי עצמות אשמח להסבר

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

29/01/2022 | 19:31 | מאת: ל

שלום רב דר בוצע מיפוי עצמות אשמח בהבנה של התוצאות ממצאים-קיימת קליטה מוגברת בצלע 3 משמאל ומלפנים ואי סדירות קלה בקליטה לאורך עמוד שדרה מתני,קליטה מעט מוגברת בברכיים ובכתפיים. סיכום: קליטה מוגברת בצלע 3 יכולה להתאים לשבר ,שאר מיפוי וממצאים יכולים להתאים לשינויים דגנרטיביים,ושינויים דלקתיים קלים. לבבי הצלע עברתי מניפולציה בגב בטיפול פיזיו והרגשתי כאב חד לאחר מכן..וקושי בנשימה ,עבר אחרי כמה שבועות . לגבי הברכיים סובלת מכאב שלא עובר ברגל אחת כבר חודשיים האם יש מקום לדאגה בתוצאה?

ערב טוב אין מה לדאוג שינויים ניווניים יקלטו במיפוי ממליץ פניה לאורטופד לבירור בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך