כאבים בברכיים ובירכיים

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

27/01/2022 | 22:58 | מאת: ליטל

שלום, אני בת 32 בהריון שבוע 19. עד כה עליתי בערך 5 קילו. מזה מספר שבועות סובלת מכאבים בברכיים, בעיקר בעת קימה מישיבה. בשבוע האחרון התחילו לי גם כאבי ירכיים גם בעת קימה מישיבה וגם בזמן שינה על הצד או ישיבה ממושכת. לא עשיתי פעילות ספורטיבית מיוחדת אשמח לדעת ממה יכול לנבוע הכאב? תודה

ערב טוב את מתארת כאבים בכל מיני מקומות , בכל מיני מצבים , מנוחה פעילות , מצבי ישיבה ושכיבה …. אני מאמין שצריך להסתכל על המקור לכאב כמשהו כללי , יתכן על רקע ההריון או אחר . במהלך ההריון יש שינויים הורמונליים מרובים שמשפיעים על התפקוד ויכול לגרום לאי נוחות . ממליץ בדיקת אורטופד ורופא משפחה להכוונה יותר מדויקת בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך