כאבים מתחת לברך שמאל

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

10/09/2021 | 13:01 | מאת: קרוליין

שבת שעברה התחילו לי כאבים פתאומיים ברגל שמאל בלי שעשיתי פעילות ספורט מרחתי משחות עשיתי קרחון 15 דקות כלום לא עזר ביום שלישי קבלתי מחזור אז הכאבים נרגעו לקחתי גם האופטליגן 3 סי סי ושמתי מדבקת דרגון שמאוד עזרו לי ממה זה יכול להיות כנראה דלקת כמה זמן עד שזה מחלים ?

צהריים טובים קשה מאד להבין ממה נובעים הכאבים אם בשיפור כנראה שום דבר רציני ורוב הסיכויים שיחלוף כמו שהגיע במידה ולא יש לפנות לרופא בברכה נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך