כאבים בברך שמאל שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

29/08/2021 | 20:45 | מאת: דנה

אני נוהגת ללכת לחדר כושר אופניים הליכון ומכשירי כח לרגליים.שאלתי האם במצב זה יכולה להמשיך או שפעילות זו תחמיר את המצב. וכמו כן מה אפשר לעשות כדי שהמצב ישתפר. אודה ץלתשובתך המקצועית.

בשלב הראשון יש להעריך מה הגורם לכאבים , ולפי הנל יוחלט הטיפול המומלץ . במידה ושינויים ניווניים וקרע במניסקוס הסיבה לכאבים , ממליץ להתחיל בפיסיוטרפיה , תרגול אופני כושר , לכך ניתן להוסיף זריקות שונות , בירכית , נגד כאבים ומקל על פי צורך . כטיפול אחרון ניתן לשקול טיפול ניתוחי בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך