כאב בברך ימין לאחר חבלה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

20/07/2021 | 17:17 | מאת: ליאת23

ברך שמאל עם קרע ברצועה הצולבת וממתין לניתוח ובינתיים כאבים בברך ימין שלא נפסקים.זה ה MRI של ברך ימין - סינגל לשד עצם תקין אין כמות חריגה של נוזל בברך ACL בצקתי אך אינו קרוע. MCL PCL LCL תקינים. מינסקים בעלי צורה וסיגנל שמורים. גיד הפיקה וגיד הקוודריצפס תקינים. הסחוסים שמורים והטינקולום תקין. לסיכום - ACL בצקתי,מתאים לנזק חלקי. אודה לחוות דעתך

אחהצ טובים על פניו נראה כי הבדיקה תקינה יתכן והכאב נובע מגורמים מחוץ למפרק הברך כגון שרירים , כאב מוקרן מאזור יותר גבוהה ( ירך , גב ) או אחר במידה והכאב ממשיך יש להיבדק , לציין כי רגל נגדית לרגל פצועה לעיתים כואבת בגין העומס , השינוי בהליכה ועוד בברכה דר נמרוד שניר

20/07/2021 | 19:01 | מאת: ליאת23

תודה רבה על תשובתך דר' שניר, יש לציין שהכאבים החלו שבועיים לאחר פציעת הברך השנייה והם מרוכזים מתחת לפיקת הברך והם רצופים 24/7 למרות פיזיותרפיה רצופה מאז הפציעה לפני כמעט שלושה חודשים.האם יש הסבר כלשהו לכאבים באיזור הזה?הברך לא נפוחה אך מאוד כואבת ולכן קושי רב לעמוד או ללכת.

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך