נפיחות בשריר הקואדריצפס

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

19/07/2021 | 12:18 | מאת: דבורה

שלום רב בעקבות חבלה מלפני שבוע ויום יש לי נפיחות בשריר הקואדריצפס וחוסר יכולת לכופף את ברך שמאל .הצילום תקין אבל נשלחתי ל US לאבחן את מצב השריר .קיבלתי תור לעוד 9 ימים .האם האבחון הוא דחוף ויכול להיגרם נזק בינתיים תודה רבה

חבלה לשריר עם דימום הינה חבלה נפוצה . במקרה פשוט לרוב יש נפיחות , והכאב משתפר במהלך הימים וכנל התפקוד במידה והתפקוד מחמיר או לא משתפר ממליץ פניה חוזרת לאורטופד ה us אינו טיפולי אלא אבחנתי בברכה דר שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך