טנדינוזיס בפטלה שאלה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

15/07/2021 | 20:35 | מאת: מאיר

שלום דוקטור כבר מעל חצי שנה יש לי כאבי באזור הפיקה מתחת ומעל עשיתי בדיקת אולטראסאונד ויצא טנדינוזיס קל בפטלה ובקוואדריספס הפציעה נגרמה כנראה מפעילות גופנית, כרגע אני לא רץ השאלה מה זה אומר ואיך מטפלים בזה והאם יש סיכוי שאני יחיה עם זה לנצח? המטרה לחזור לספורט ללא כאב

ערב טוב כאב בקידמת הברך הינו כאב מאד נפוץ ומהווה אחת התלונות הנפוצות בפנייה לאורטופד . הטיפול העיקרי בבעיה זו היא בעיקר פיסיוטרפיה , אליה ניתן להוסיף חבישות שונות , זריקות וטיפולים נוגדי כאב עם כדורים . טיפולים ניתוחיים בדרך כלל שמורים למקרים נדירים יחסית . ממליץ בדיקת אורטופד מומחה ברך / ספורט להערכה ובניית תוכנית טיפול. בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך