כאבים חזקים בברגל ימין בירךךך ןגפ בברך לפעמים

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

14/07/2021 | 01:49 | מאת: עידן

שלןם בן 30 יש לי כאבי רגלים חזקים ברגל ימין יותר עשיתי דופלר עורקי רגליפ וגפ ורידים ויצא תקין לשלול בעיה של הפרעה בזרימת דם לשם הכאב בירך חזק כןל היןם ככה לא עובר בצד ימין ממש חזק מזה יכןל להיות בדיקות דפ תקין לפעמים רגל ימין גפ מתקפלת לי ויש לי גמישןת יתר במפרקים ואמרו שנרא מרפן מזה יכןל להיות תודה

אני מצטער אבל לא יכול לתת אבחנה על פי מה שאתה מתאר ממליץ בדיקת אורטופד בכלל להחליט מה מקור הכאב אם זה גב , כאב עצבי , בעיות בירכיים וברכיים בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך