בורסיטיס סופרה פטלרי

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

09/07/2021 | 15:11 | מאת: מאיר

שלום דוקטור עקב כאבים בברך כתוצאה מספורט עשיתי אולטרסאונד ויצא בורסה סופרפטלרי מודגם בורסיטיס קל מה זה אומר ואיך מטפלים? המטרה לחזור לרוץ בלי כאבי האם מנוחה תספיק

ערב טוב בורסה סופראפטלרית משמע נוזל שהתאסף מתוך הברך לחלק העליון ,שלה. מה שחשוב זה להבין מדוע מתאסף הנוזל ומה הגורם לכאבים . בדיקה מדוקדקת עי אורטופד מומחה יפתור בדרכ הבעיה. יש לציין כי בדיקת הבחירה לפגיעה סחוסית / מניסקוס היא mri . בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך