חוסר יכולת לשאת משקל

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

01/07/2021 | 17:24 | מאת: דן

שלום ד״ר, לאחר פציעת ספורט לאחר ביצוע סקוואט לא יכולתי לשאת משקל על שתי רגליי. נבדקתי על ידי אורתופד ספורט ששלל פגיעה במניסקוסים בבדיקה גופנית, עצם העובדה שלא יכלתי לעמוד כמעט חודש בלי קושי רב לא הטרידה אותו. מלבד פגיעה במניסקוסים ובלי עדות לפגיעה ברצועות הברך באולטרה סאונד, על איזו פגיעות נוספות קושי לשאת משקל יכול להעיד? האם ייתכן שאכן אין לי פגיעה רצינית כפי שהאורתופד סבור? תודה מראש.

ערב טוב פגיעות בברך יכולות לכלול פגיעות סחוסיות , שברים של עצם תת סחוסית , קרעים מניסקיאלים, מתיחות של רצועות ועוד . במידה והכאב חלף תמשיך בדרכך במידה שלא ממליץ לשקול ביצוע mri חשוב להיבדק עי אורטופד מומחה בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך