מה נפגע אם לא המניסקוסים?

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

29/06/2021 | 16:45 | מאת: ריק

שלום, לפני חודשיים ביצעתי סקוואט על רגל אחת בשתי הרגליים ולאחר כמה שעות החלו כאבים חזקים בשני צידי הברכיים (לטרלי). נבדקתי על ידי 7 אורתופדים ששללו קרע במניסקוסים אך לא הסבירו לי מה הנזק שעשיתי, הכאבים חזקים מאוד ונמשכו גם במנוחה במיוחד בעת שכיבה על הגב, לא יכלתי לשאת משקל על הרגליים כמעט חודשיים. לא הייתה נפיחות כלל והיה קושי וביישור הרגל. מה הנזק שגרמתי לדעתך אם לא קרע בשני המניסקוסים הלטרלים? אני בחרדות שגרמתי לעצמי נזק בלתי הפיך

29/06/2021 | 17:24 | מאת: ריק

פרטים ששכחתי לציין: אולטראסאונד ברכיים תקין מלבד בורסיטיס עמוק ברך ימין . צילום רנטגן תקין גם. לא נשלחתי לmri בגלל שבבדיקה גופנית יבחנים מניסקיאליים שליליים, האם מבחנים אלו שוללים קרע באחוזים גבוהים כך שאני יכול להיות רגוע שהמניסקוסים תקינים?

ערב טוב במידה והכאב ממשיך , ואכן מקורו בברך בדיקת הבחירה לאחר בדיקה עי מומחה היא mri . בברכה דר שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך