קרע בלברום? פענוח MRI

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

28/06/2021 | 13:12 | מאת: לינוי

שלום, ביצעתי בדיקת MRI לירך ימין בעקבות כאבים במפשעה ובחיבור של הרגל לבטן וכן כאבי גב תחתון. אשמח לדעת מה זה אומר: Separation of the anterosuperior chondrolabral junction .Suspected Cam-type femoral acetabular impingement .Nonspecific bone marrow edema in the greater trochanter may be a stress reaction .Probable Enchondroma in the left femoral neck can be correlated with radiographs קרעי לאברלי , חשד לתפס פמורו-אצטבולרי מסוג CAM. יתכן תגובת מאמץ . יתכן אנכונדרומה, ניתן להשוות את רדיוגרפיות. האם יש קרע בלברום? ומהו הטיפול המקובל בהתאם לממצאים? תודה!!

כל פניו נראה שיד קרע בלברום ובעיה מבנית ( CAM . ממליץ שתפנה למומחה לבדיקה ולבדיקת התאמה בין הקליניקה לממצאי הmri בברכה דר שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך