ניסיון בהחלפת חצי מפרק

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

25/06/2021 | 21:19 | מאת: ירון

שלום, האם יש לדר שניר ניסיון רב! בהחלפת חצי מפרק )עקב avn( ואיך התוצאות לאורך זמן?

ערב טוב החלפת מחצית ברך הינו הניתוח האהוב עלי , עברתי מספר רב של הכשרות בתחום ומאז אני ביצעתי מספר רב של ניתוחים מסוג זה יש לי ספציפית מספר רב של מטופלים שסבלו מ avn ועברו תחת ידי ניתוח החלפת מחצית ברך בהצלחה רבה בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך