כאב גב וברכיים - בעיקר בתנוחת שכיבה.

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

20/06/2021 | 20:30 | מאת: יעל

שלום, בת 45 בריאה. נכון לעכשיו יש לי כאב בגב בעמוד השידרה באזור המותן. הכאב הוא במן שכיבה. כלומר לא יכולה לישון בלילה. גם לא על הצד. כל תנוחה לא נוח לי. מתעוררת ולא ישנה טוב ובבוקר צריכה לקום ממש לאט. ככל ששוכבים יותר זמן יותר כואב. כשקמים אח"כ זה מסתדר.. הבעיה השניה : שוב גם בבוקר מרגישה את הברכיים. אח"כ זה נעלם... אם אני אלך ואני מאוד אוהבת אבל נמנעת יהיה לי תחושה של אי נוחות כאב כללי בברכיים . האם יש קשר בין גב לברכיים? האם לקחת כדורים כמו מוסקול? למה זה קורה בזמן שינה/שכיבה? תודה

20/06/2021 | 20:31 | מאת: יעל

אחדד שהתכוונתי: שהכאב באזור עמוד השידרה אבל בחוליות שבקו המותן. תודה

נראה שהכאב בברכיים יכול להיות קשור לגב - דבר הנקרא כאב מוקרן . רק שיחה מעמיקה ובדיקה מדוקדקת יפתרו הבעיה בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך