בעיה במפרק הירך מזה זמן רב

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

03/06/2021 | 16:15 | מאת: אריק1

מזה שנים שאני סובל מכאב בשני מפרקי הירך אבל רק בזמן שאני מנסה להתכופף .באיזור הקדמי של המפרק. לאחרונה החמיר הכאב ומונע מבעדי אפילו לגרוב גרביים. האורטופד שהייתי אצלו המליץ על הליכה במים בחמי געש(הגיוני?) שאלתי האם טיפול ב B-cure יכול לרפא הדלקת או שהוא סתם גימיק

ערב טוב השלב הראשון זה להביןמה מקור הבעיה , אם מדובר בדלקת בגידים או משהו זמני / דלקתי - אז יתכן ופיסיוטרפיה / תרופות אנטידלקתיות וכדומה יעזרו . לגבי טיפול בגלי לייזר - עדיין אין הוכחה מדעית מספקט כי יעיל בבעיות במפרק הירך ( לפי האיגוד האורטופדי האמריקאי והאירופי ) . במידה ומדובר בפגיעה סחוסית משמעותית במפרק הירך אזי ודאי כי אין יעילות לטיפול בלייזר . ממליץ פנייה לאורטופד מומחה מפרקי הירכיים / החלפות מפרקים לדיון מעמיק בנושא בברכה דר נמרוד שניר מומחה בכירורגיה אורטופדית ( ירך וברך ) מנהל היחידה להחלפת מפרק ירך וברך במרכז הרפואי תל אביב ( איכילוב )

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך