כאב בבברך לאחר הזרקה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

30/05/2021 | 11:11 | מאת: אסתי

שלום דוקטור נמרוד, קיבלתי ביום שישי זריקת אוסטינל בברך ימין החיצונית, לאחר הזריקה כשעתיים הרגשתי נפלא אפילו עליתי מדרגות ...לאחר שעתיים הברך והאזור התנפחו, יש כאבים שמציקים, וקשה לי מאד לכופף את הברך ואפילו קשה לי ללכת. מה ניתן לעשות?"

צהריים טובים לאחר זריקת חומצה היאלרונית למפרק ישנם מקרים של החמרה זמנית בכאבים , אך יש לשלול זיהום במפרק ועל כן ממליץ עדכון הרופא האורטופד שהזריק לך ובדיקה על ידו . בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך