בהמשך לשאלתי...........

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

19/05/2021 | 21:21 | מאת: ענת

לאחר שנעשה אולטראסאונד הובחן שינויים ניווניים וגלישה של המניסקוס הפנימי. תור לרופא רק בעוד שבועיים.מה זה אומר? האם נזק בלתי הפיך? מה אתה מציע?

ערב טוב יש להתאים את הממצא ב US לקליניקה . בדיקת הבחירה לפגיעה מניסקיאלית היינה mri. מניסקוס שנמצא במצב של סובלוקסציה צריך להבין מדוע הוא כך , האם זה נובע מקרע , שחיקה , מבנה אנטומי מולד או אחר . בברכה דר נמרוד שניר מומחה ברך וירך מנהל היחידה להחלפות מפרקים ברך וירך מרכז רפואי תל אביב

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך