גמישות יתר בגוף ובברכיים

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

19/05/2021 | 20:56 | מאת: אנונימית

אני סובלת מגמישות יתר המון זמן גם בברכיים זה קצת לא נעים כי אני צריכה תמיד לכופף את הברך כי היא תמיד מתיישרת עשיתי תרגיל שלמדתי בריקוד פעם שזה עמידה ראשונה שהעקבים נוגעים אחד בשני והרגליים בעצם יוצאות לצדדים אבל עשיתי את זה כשהאצבעות הכי יוצאות לפנים שיש בקו ישר ממש זה עשה לי מאוד לא נעים כי לדעתי זה גם תנועה לא נכןנה הרגשתי כאילו הברכיים והרגליים יוצאות מהמקום האם גרמתי לעצמי נזק? רציתי פשוט להבין למה אני מרגישה ככה

ערב טוב פגיעה בברכיים בגין עמידה או ריקוד , לא מוכרת לי נראה כי יש בעיה של מנגנון היישור - Patello- femoral pain syndrome עיקר הטיפול הוא פיסיוטרפי , אך ממליץ בדיקת אורטופד מומחה לפני תחילת הטיפול הפיסיוטרפי בברכה דר נמרוד שניר אורתופד מומחה מנהל היחידה להחלפת מפרקים ברך וירך מרכז רפואי תל אביב - איכילוב

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך