בדיקת אולטראסאונד ברך ושוק

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

16/05/2021 | 12:35 | מאת: נאדר

שלום דר לאחר כאבים חזקים חזקים בברך ימין ובעיקר באיזור השוק. הרופא המליץ על בדיקת אולטראסאונד. תוצאת הבדיקה הבדיקה בוצעה עם מתמר לינארי בעל תדר גבוה. שרירי השוק הודגמו הומוגנים.ללא סמני קרע. אין ממצא צסטי או סולידי יש לציין קולקציה נוזלית עד 2.4 ס"מ היקפית ל-rt lcl לסיכום : RT KNEE TENDINITIS

יתכן ואכן מדובר בתנדיניטיס אך בדרך כלל זה לא גורם לכאבים עזים כפי שאת מתארת . ניתן לנסות טיפול בנוגדי דלקת ופיסיוטרפיה , במידה ואין שיפור משמעותי ממליץ השלמת בדיקה עי מומחה ברך ולשקול ביצוע mri לברך בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך