שבר ברגל וזריקות קלקסן

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

11/05/2021 | 12:04 | מאת: א

שלום, שאלה בחשבון :) האם צריך לקחת כל יום זריקות עד שמורידים את הגבס? בגדול במרשם נכתב ל-21 יום תוך כדי כ שנגיע לביקורת אחרי 10 ימים. אז קניתי זיריקות ל-16 יום. עד לתור לאורתופד שהיה אחרי 16 יום. האורתופד החליט להישאר עם גבס עד 31.5( עוד שלושה שבועות) שזה עובר את 21 ימי זריקות.שנגמרים ביום שבת הקרוב ואמר שלא לקנות עוד זריקות לגמור את מה שיש. השאלה אם להמשיך לקנות זריקות עד יום 21 או לוותר או להערכתך כדאי לחדש מרשם עד 31.5? לא הכי הבנתי למה להפסיק זריקות אם הגבס על הרגל עוד 3 שבועות? תודה רבה וחג שבועות שמח.

צהריים טובים יש להתייעץ עם האורטופד שלך או רופא המשפחה לגבי טיפול הקלקסאן בברכה

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך