צילום ברכיים בבקשה פיענוח

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

11/05/2021 | 11:40 | מאת: חנה

שלום בצילום ברכיים הפיענוח:הודגמה הסתיידות של ליגמנט לטרלי צמוד לעצם הפיבולה בברך ימין פרט לכך מבנה גרמי של העצמות תקין הקורטקס שמור בבקשה מה זה אומר? האם הגורם הינו חבלה? או מהלך טבעי? אין לי תור בקרוב לאורתופד ואני מודאגת תודה

לרוב הסתיידות של רקמה נובעת משקיעת סידן על גבי הרקמה או תלישה של רקמת עצם . קשה להתייחס ללא בדיקתיך , ומעבר על הצילומים . איני חושב שיש צורך לדאוג , כן הייתי מבקש מאורטופד לבדוק אותי ולהשוות הבדיקה תלונות לצילום. בברכה דר נמרוד שניר מומחה בכירורגיה אורטופדית , מנהל היחידה להחלפת מפרקים ( ברך וירך ) מרכז רפואי תל אבי

19/05/2021 | 14:09 | מאת: חנה

תודה לפני שנתיים נדרסתי על ידי רכב ונפלתי על ברך זאת נתלש לי העור היה שם פצע מכוער ודלקתי שלקח הרבה זמן עד שהיגליד האם יכול להיות שזה גרם לתלישת רקמת העצם? ,האם לפנות לאורתוםד ברכיים לבירור?תודה

20/05/2021 | 14:40 | מאת: חנה

שלום לאחר בחינת הצילומים אורתופד אבחן ראש הפיבולה מימין מצב לאחר שבר שלא התחבר. בצילום שנעשה לי לפני שנתיים בעקבות הנפילה לא אובחן שבר איך יכול להיות? ומה השבר הזה אומר מבחינת המצב? מה אפשר לעשות? תושה

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך