כאב חד בברך............

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

03/05/2021 | 17:23 | מאת: ענת

מזה כחודש אני חשה כאב חד מתחת לברך בצד הפנימי.גם בלילה במנוחה אני מתעוררת מכאבים. במשך היום קורה שמעט משתחרר הכאב אך לא נעלם.אני בת 70 נוהגת לצעוד קלומטרים כספורט וגם חדר כושר בעיקר הליכון ואופניים.תור לאורטופד קצת מאוחר דרך קופת חולים.אודה לך אם תוכל להסביר לי מקור הכאב לפי המיקום שתארתי.רוצה להוסיף שרופא עור נתן לי ויטמין בי 6 300 ומאז התחילו בעיות גם באגודל טריגר פינגר. האם יש קשר.

בוקר טוב כאב בחלק הפנימי של הברך בגיל 70 ש יכול לנבוע מפגיעה במניסקוס , פגיעה סחוסית , דלקת בגידים ובאזור הפס אנצרנוס , שברי אי ספיקה או אחר . ממליץ בירור מיידי עם אורטופד מומחה . בברכה דר שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך