פענוח m.r.i מ

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

19/04/2021 | 16:15 | מאת: פענוח m.r.i

היי דוקטור הגיעו לי תוצאות m.r.i : קרע רדיאלי בחלק הקדמי של קרן אחורית (250-201 ).ממצא ציסטי עם מחיצות בסמוך לקרן אחורית בגודל עד 7.5 9X מ"מ , מחשיד לציסטה פרה-מניסקלית נוזל בכמות מוגברת בין ראש של פיבולה וטיביאה הסמוכה. עכירות של שומן HOFFA. במה אתה סבור הטיפול הכי יעיל עבורי ? תודה רבה לך.

מדובר בפגיעה משמעותית במניסקוס הדיון האם צריך לבצע ניתוח או טיפול שמאני מאד תלוי במטופל , סימפטומים , גיל , והערכת האורטופד לגבי משמעות קלינית של הממצאים . ממליץ בדיקת אורטופד מומחה ברך מנתח לדיון מעמיק בברכה דר נמרוד שניר אורתופד מנתח , מומחה ברך וירך מנהל היחידה להחלפת מפרקים מרכז רפואי תל אביב - איכילוב

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך