כאב ברך ועלייה במשקל

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

17/04/2021 | 21:30 | מאת: גלי

ד"ר שניר שלום. השמנתי מאד לאחרונה, משהו כמו 10 קילו בשנה האחרונה. והיו לי כאבים חזקים בברך ימין לפני כמה ימים והכאבים חזרו והם באותו מקום. למרות שהכאבים באותו מקום האם יכול להיות שזה קשור להשמנה? היום גם כואבת לי ברך שמאל בנוסף. לאן היית ממליץ לי לפנות? תודה.

ערב טוב קשה לי מעט להתייחס למצבך בגלל שחסרים לי פרטים לגבי מתי כואב , כאבי מנוחה , רמת תפקוד , מה מצב הברך ועוד . ממליץ בדיקה עי מומחה ברך ואז לשקול האפשרויות . בברכה דר נמרוד שניר מנהל היחידה לברך וירך מרכז רפואי תל אביב ( איכילוב)

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך