קרע קטן בשני מניסקוס ים

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

30/01/2021 | 14:59 | מאת: צליל

שלום דוק׳ רצחתי לדעת האם קרע קטן במניסקוסים יכול מסיבה כלשהי להתרחב. אציין שכעת מבצעת תרגילי מתיחה וסקוואטים ועתידה בימים הקרובים להתחיל פיזיוטרפיה .

אחהצ טובים קרע במניסקוס מהווה נקודת חולשה במבנה המניסקוס ועל כן אכן יתכן הרחבה והגדלה של הקרע , המניסקוס בנוי כשתי וערב ובמידה ויש פגיעה במבנה הארגוני /האנטומי נוצרת נקודת חולשה בברכה דר נמרוד שניר

30/01/2021 | 15:46 | מאת: צליל

תודה רבה על המענה המהיר . שאטלה נוספת-האם מוכות שיש שני קרעים קטנים במניסקוס-הם הגורם לכאבים מעדי פעם מאחורי הברך ולהשמעת קנארים מידי פעם?!

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך