כאבים בברך ימין לאחר חבלה בברך סובבתי את הברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

29/01/2021 | 22:31 | מאת: מרגלית

להלן תוצאות MRI ברך ימין בצקת מח עצם בקונדייל פמורלי לטרלי עם לזיה סובכונדרלי באספקט אחורית מעט נוזל יתר תוך מפרקי. לסיכום AVN בקונדיל הפמורליהלטרלי. מזה חודש וחצי כאבים נוראים לאחר חבלה סיבוב של הברך.

צהריים טובים על פניו נראה שבגין פגיעה חבלתית לברך התפתח תהליך שנקרא שבר של העצם התת סחוסית. לא ברור מה היה המנגנון החברתי אך יש בשלב זה לחפש פגיעות נוספות ולבנות פרוטוקול חזרה לפעילות , יתכן ואת נזקקת להורדת עומס מהברך הפגועה כי שימוש במקל קביים או הליכון . פגיעות מסוג זה יכולות להתפתח לפגיעה סחוסית משמעותית או לחלוף כלא היה. ונדרש מעקב ומתן התנאים האידיאלים לריפוי הפגיעה המתוארת . בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך