כאב בשריר התאומים שני הרגליים

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

18/01/2021 | 19:08 | מאת: עדי

שלום ד״ר רציתי לדעת האם קיימת סיבה ששרירי התאומים (שני הרגליים )כואבים בעת מתיחות? אציין שברך אחת היא עם פגיעה

כאבים בשרירים בזמן מתיחה לרוב נובע מקיצור של השרירים או מפגיעה בשריר ( בעבר או בהווה ) חשוב לעשות מתיחות בקצב איטי וללא כאבים חזקים ובהדרגה להאריך השרירים . ישנן סיבות נוספות לכאבים בשרירים ללא קשר לפעילות , כאבים שמקורם מפעילות גופנית , תרופות , מחלות שריר ועוד במידה והכאב נמשך זמן רב - ממליץ בדיקת אורטופד +\- בדיקות דם לאנזימי שריר CPK וכדומה בברכה דר נמרוד שניר מומחה בכירורגיה אורטופדית מומחה ברך וירך

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך