תוצאות רנטגן בברך שכואבת

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

11/08/2020 | 14:24 | מאת: יהושע

בן 70 - הברכיים מושתלות מ 2011 תוצאות רנטגן מצב לאחר ניתוח TKR , עמדת שתלים טובה , שינויים ניווניים בפיקה , אוסטאופניה . הסתיידויות גסות לאורך כלי דם מה המשמעות ? מה לעשות ?

במידה ואין לך כאבים והכל בסדר אזי אין צורך בהתערבות נוספת הסתיידות כלי הדם יכולים להעיד על הצרות ועל כן ניתן לבצע בדיקת דופלר או לפחות בדיקת ABI . בברכה דר נמרוד שניר מנהל היחידה להחלפת מפרקים ( ברך וירך ) , מרכז רפואי תל אביב , איכילוב

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך