AVN אובחן באיחור ובעקבותיו SONK

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

23/08/2019 | 23:22 | מאת: שחר

האם עבודה מאומצת ועלייה וירידה במעל 1000 מדרגות ביום יכולה לגרום ל- AVN SONK , והאם ניתן לקבל חוות דעת להצגה בבית משפט בתביעה לביטוח

שבר אי ספיקה בברך או בשמו הישן SONK נקשר למספר גורמים אשר העיקרי הינו קרע של מניסקוס באזור הקרן האחורית הגורם לפגיעה קשה בפונקציה של המניסקוס וכך נוצר עומס ניכר על העצם התת סחוסית שלעיתים קורסת. ישנם מצבים נוספים הגורמים לפגיעה בעצם התת סחוסית ( avn ) כגון תרופות מחלות וגם בחלק גדול מהמקרים איננו יודעים הסיבה במקרה הספציפי שלך אשמח לנסות לעזור בברכה דר נמרוד שניר מנהל היחידה להחלפות מפרקים ( ברך וירך ) מרכז רפואי תל אביב ( איכילוב )

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך