חור בברך לילדה בת 13

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

07/05/2018 | 10:44 | מאת: רונית

ילדתי בת 13 סובלת מכאב בלתי מוסבר בברך . האורטופד שלח לצילום ובצילום התברר שיש לה חור בברך והפנה אותה לאונקולוגיה אורטופדית בתהש . הייתי רוצה לדעת מה בדיוק הקשר ואיזה טיפול יכול להועיל לה , כי לא הבנתי את האבחנה של הרופא . תודה רבה מראש

קשה להתרשם מפנייתך מה בדיוק הבעיה יש כנראה פגיעה בעצם שדורש בירור , נגעים בעצם דורשים בירור

08/05/2018 | 13:14 | מאת: רונית

אכן זה סוג של ציסטה כנראה . יש סיבה לדאגה? Distal lt.memur-nof Non ossifying fibroma by x-Rey קבעתי לה תור באורטופדיה אונקולוגית בתל השומר . האם יש טיפול בזה או שפשוט זה נעלם עם השנים ? אין נפיחות מלבד קצת כאב ורגישות מעל הפיקה .

זה מעט יותר מורכב מה גודל הציסטה , האם יש שבר מה מבנה הציסטה ועוד גורמים . ממליץ בדיקת אורטופד אונקולוגי להבהרת הדברים , לעיתים נזקקת לבירור והדמיה נוספת

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך