מכה באזור של שריר ארבע ראשי

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

30/04/2017 | 08:01 | מאת: ערן

שלום לפני כשבוע קיבלתי מכה חזקה בשריר ארבע ראשי לאחר יום הירך והברך התנפחו מאוד ישנה הטבה משמעותית אבל עדיין סובל מכאבים האם מותר לשלב בין כדורי ברקסין 20 מ"ג פעם ביום שקיבלתי ובנוסף למרוח וולטרן או פיזיקל ג'ל פעמיים ביום? תודה רבה

לרוב אין בעיה לשלב המינון שנספג דרך העור הוא קטן אבל לדעתי ברקסין בשילוב של נוגד כאב כאופטלגין או אקמול יהיה יותר טוב בשבילך וכן כאשר הברקסין יגמר תוכל להמשיך עם נוגדי הכאב

30/04/2017 | 12:18 | מאת: ערן

קודם כל תודה רבה על תגובתך קיבלתי ברקסין ל30 יום וכרגע עבר רק שבוע. האם 30 יום זה הרבה מדי לכדור זה? כי אני בהחלט מקווה שעד שאסיים את הברקסין יעברו כבר לגמרי הכאבים

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך