פענוח מיפוי עצמות ברכיים

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

13/03/2017 | 14:26 | מאת: אבי

שלום רב מזה כשנתיים ותשעה חודשים לאחר פגיעה בברך ימין ביצעתי מיפוי עצמות וזוהי התשובה : " עצם הפיקה של ברך הימנית נמצאת בזווית עם תזוזה לחלקה הלטרלי של הברך " מבקש לדעת מה אומרת התשובה הנ"ל והאם זוהי הסיבה לכאבים ולהגבלה בתנועה של הרגל ברצוני להדגיש כי נרשם שהבדיקה מוגבלת עקב אי יישור מלא של הרגל והשוואה לרגל שמאל לא ניתנת לתשובתכם ועזרתכם אודה מראש

לא ניתן לדעת על פי תוצאה של. דירת מיפוי עצמות מדוע יש כאבים או מגבלה ביישור /כיפוף אין ספק כי יש צורך בבדיקה קלינית בברכה

13/03/2017 | 15:47 | מאת: אבי

אך לא ענית לשאלתי הראשונה מה אומר התוצאה עצם הפיקה בזווית עם תזוזה לחלקה הלטרלי של הברך ??????

לא ניתן לדעת כי המיפוי אינה בדיקה טובה המראה את מנח הפיקה ויחסיה עם הברך לצורך כך צריך צילום /ct או Mri בברכה

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך