שערה הפוכה עוד שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי ילדים

08/01/2016 | 08:10 | מאת: לורן כהן

למה לא ענו לי על המשך השאלה אולי אסור לשאול יותר משאלה אחת? רק רציתי שאם תוכל לענות לי מה קורה אם אני לא יטפל בגולה הזאתי? כתבת שיכול להיות בעיה גדולה... איזה בעיה גדולה זה יכול לעשות האם אפשר למות מזה אם לא מטפלים... האם יש תרופה או משחה שאני יכולה להשים כי יש ימים שמרוב שזה נפוח קשה לי לשבת וזה ממש כואב... אני עוד לא בת 15 וזה אומר שאני חייבת לעבור בדיקה עם אחד מההורים שיהיה בחדר לכן אני יחכה לגיל 15 ואז אני יילך בעצמי לרופא... אני מעדיפה לשתות תרופה ולא ללכת לרופא כי אם הרופא יצחק עליי כי אני לא רזה כל כך ואני מתביישת בלי קשר ואולי גם זה יהיה כואב... אני אשמח לקבל תשובות אם זה בסדר

20/01/2016 | 16:28 | מאת: ד"ר רן שטיינברג

שלום לורן בואי נרגיע את המצב, מדובר בבעיה פעוטה למיד, שחייבת טיפול ע"י רופא. המיקום של ה"גולה" הזאת נמצא החלק העליון של הכוז ואין שום בעיה לבדוק שם, אמא או אבא יכולים להיות נוכחים בבדיקה. אם לא תלכי לטיפול רפואי, הבעייה הקטנה עלולה להפוך לבעיה גדולה. אנא ממך, פני לרופא. יום טוב.

מנהל פורום ניתוחי ילדים