נגישות
נגישות

חיסונים אחרי ניתוח בטן

דיון מתוך פורום  ניתוחי ילדים

14/05/2015 | 21:08 | מאת: אורית

אני אמורה לעשות לתינוקת שלי חיסוני גיל חודשיים הכוללים - חיסון מחומש ראשון (הכולל דיפטריה ,טטנוס, פוליו, דלקת קרום המח, ושעלת), חיסון פרבנר ראשון וכן חיסון רוטה . התינוקת שלי עברה ניתוח להחזרת המעיים לבטן - אומפולצלה בגיל יומיים ותודה לאל עושה צואה ופיפי כל יום ועולה במשקל. האם לא מסוכן לעשות את החיסונים במצב שהמעיים רגישות? מה המלצתך לגבי חיסון רוטה. אני חוששת לא לטעות בשיקול הדעת ולסכן אותה

לקריאה נוספת והעמקה

אורית שלום אינני רואה כל מניעה במתן חיסון לילדה חודשיים לאחר ניתוח, שממנו לפחות ע"פ דברייך היא התאוששה לחלוטין. בהצלחה. רן

מנהל פורום ניתוחי ילדים