דלקת בתפרים נמסים אחרי ניתוח אפנדיקס

דיון מתוך פורום  ניתוחי ילדים

05/10/2021 | 23:12 | מאת: מעיין

שלום, עברתי לפני שבועיים ניתוח להוצאת התוספתן. עשו לי 2 חורים וחתך במרכז הבטן וסגרו עם תפרים נמסים. התפתח לי דלקת בעור בשני שולי התפרים בחתך המרכזי (מהיכן שהחוט יוצא מהעור) ויש באיזורים הללו אדמומיות רצינית, נפיחות ולאחרונה גם מוגלה. באחד מהצדדים יש גם קצת דימום, כמו כן, לא החלמתי עד הסוף מהניתוח בעקבות כך. אשמח לדעת מה עושים במצב כזה ואיך אני אמורה לטפל בזה (אני שומרת על הגיינה שם ולא הצלחתי להשיג תור פנוי לכירוג כרגע לצערי) תודה מראש!

שלום רב, עלייך להבדק ע"י כירורג על מנת שניתן יהיה לבחון את הצורך בניקוז הפצע/טיפול אנטיביוטי/טיפול אחר. מומלץ במיוחד להבדק ע"י כירורג בבית החולים בו עברת את הניתוח. במקביל מומלץ לשטוף את האזור אף מספר פעמים ביום.

מנהל פורום ניתוחי ילדים