השתלת מעיים האם אפשרי

דיון מתוך פורום  ניתוחי ילדים

22/08/2021 | 17:55 | מאת: מעוז

שלום דוקטור האם אפשר לעשות השתלת מעיים לפג שעכשיו הוא בן חודש ושבוע .האם יש רף גיל שרק מעליו אפשר לבצע את ההשתלה תודה רבה

שלום מעוז, אכן קיים קושי בביצוע השתלות מעי לתינוקות קטנים בין היתר בשל חוסר בזמינות של שתלים בגודל קטן מספיק שיתאימו לתינוק. אני מציעה לפנות למרכז השתלות על מנת לקבל תשובות מהימנות יותר ממי שעוסקים בתחום. במרכז שניידר עוסקים בהשתלות בילדים אם כי אינני יודעת אם מבצעים השתלות מעי, אך נראה כי זהו המקום המתאים לבדיקת הנושא.

מנהל פורום ניתוחי ילדים