קושי בהרדמות

דיון מתוך פורום  ייעוץ שינה לתינוקות

18/09/2016 | 08:09 | מאת: קטיה

שלום, בתי בת חודש וחצי . אני משלבת לה בקבוק אחד של תמל לקראת הלילה וכל שאר היום הנקה. במשך היום היא לא ישנה שעות ארוכות אלה חצי שעה ומתעוררת. וכך כל היום. קבוע כבר מספר שבועות אני משכיבה אותה לישון במיטה אחרי מקלחת ואוכל בסיבובות 9 10 בערב. אך היא לא נרדמת עד 12. ולאחר מכן מתעוררת ב5 בבוקר. חשבתי רעבה לא רוצה לינוק או בקבוק. קבוע לפני 12 לא נרדמת וככה מדי יום מ10 עד 12 מנסה עם כל העייפות שלה. מה עושים?

נשמע שאת מפספסת חלונות שינה במהלך היום וזו ככל הנראה הסיבה שהיא ישנה מעט במהלך היום ומתקשה להירדם בלילה. נסי לעקוב אחר סימני עייפות ראשוניים ולהשכיב מיד עם סימנים אלה במהלך היום, סימנים כמו גבות אדומות, ירידה ברמת הפעילות, בשלב זה יש מצב שתתקשי להבחין מאחר והיא עדיין מאוד קטנה לכן אני ממליצה להשתמש בטבלה של חלונות שינה לפי גיל. כד גיל 3 חד' החלוקה די שווה. ניתן למצוא את הטבלה באינטרנט.

מנהל פורום ייעוץ שינה לתינוקות